Snel naar
Menu

Stacaravan te koop in Gelderland

Een tweede (t)huis in Gelderland? Vanuit een eigen stacaravan kan je elke dag heel veel beleven in de omgeving. Actie, cultuursnuiven of ontspannen... Het kan allemaal.

Luxe stacaravan te koop Gelderland!

Midden op de prachtige Veluwe met vele activiteiten om te ondernemen. In ons aanbod hebben wij voor jou de ideale stacaravan te koop in Gelderland. Onze Arcabo chalets en stacaravans zijn van hoge kwaliteit, zeer goed afgewerkt en voorzien van alle comfort. Wij leveren voornamelijk aan (toekomstige) gasten van Vakantiepark het Lierderholt. Een gezellige vakantiepark voor het hele gezin.

Jouw stacaravan op vakantiepark het Lierderholt

Kies je voor een tweede woning op Vakantiepark het Lierderholt? Dit gezellige vakantiepark biedt faciliteiten voor iedere vakantieganger. Van zwembaden en vele speeltoestellen tot een heerlijk restaurant... Stel je eens voor dat je hier vakantie kunt komen wanneer je maar wilt, klinkt fantastisch toch? 

Alle jaarplaatsen op het Lierderholt zijn voorzien van een water-, riool-, gas- en tv-aansluiting. Je kan niet alleen van april t/m oktober van jouw stacaravan of chalet gebruik maken, ook tijdens de wintermaanden is het vakantiepark geopend. Lijkt het je niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die je zult vinden op ons vakantiepark? 

Meer informatie over Vakantiepark het Lierderholt

Stacaravan te koop Gelderland

Tarieven van de standplaatsen

Koop je een chalet van Willemsen Chalets, dan kun je er voor kiezen deze te plaatsen op Vakantiepark Het Lierderholt. Als je dit doet, dan kies je voor een gezellig vakantiepark met goede faciliteiten en voorzieningen, en waar de leukste activiteiten worden georganiseerd. Maar wat kost het nou om een standplaats op Het Lierderholt te huren? U betaalt voor een jaarplaats op Het Lierderholt. De prijs is afhankelijk van het stroomverbruik, en of je een tweede auto wilt parkeren. Bekijk voor de actuele tarieven op deze pagina.