Snel naar
Menu

Stacaravan te koop in Gelderland

Uw tweede (t)huis in Gelderland? Vanuit uw eigen stacaravan kunt u elke dag heel veel beleven in de omgeving. Actie, cultuursnuiven of ontspannen... Het kan allemaal. Midden op de prachtige Veluwe met vele activiteiten om te ondernemen. In ons aanbod hebben wij voor u de ideale stacaravan te koop in Gelderland. Onze Arcabo chalets en stacaravans zijn van hoge kwaliteit, zeer goed afgewerkt en voorzien van alle comfort. Wij leveren voornamelijk aan (toekomstige) gasten van Vakantiepark het Lierderholt. Een gezellige vakantiepark voor het hele gezin.

Uw stacaravan op vakantiepark het Lierderholt

Kiest u voor een tweede woning op Vakantiepark het Lierderholt? Dit gezellige vakantiepark biedt faciliteiten voor iedere vakantieganger. Van zwembaden en vele speeltoestellen tot een heerlijk restaurant... Stelt u zich eens voor dat u hier vakantie kunt komen vieren wanneer u dat maar wilt!

Alle jaarplaatsen op het Lierderholt zijn voorzien van een water-, riool-, gas- en tv-aansluiting. U kunt niet alleen van april t/m oktober van uw stacaravan of chalet gebruik maken, ook tijdens de wintermaanden is het vakantiepark geopend. Lijkt het u niet heerlijk, lekker even weg als het mooi weer is en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die u zult vinden op ons vakantiepark? 

Meer informatie over Vakantiepark het Lierderholt

Stacaravan te koop Gelderland