Snel naar
Menu

Chalet kopen bij Willemsen Chalets

Wil je een mooi chalet kopen? Dan zit je bij Willemsen Chalets aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan nieuwe, jong gebruikte en occasion chalets zit er in elke prijsklasse een geschikt chalet bij! 

Mooi chalet kopen

Wil je een nieuw chalet kopen? Kijk dan eens bij het assortiment van Willemsen Chalets. Onlangs is de nieuwe Dutch Special Marquise chalet toegevoegd aan het assortiment. Dit prachtige chalet heeft alles wat je zoekt in een mooie vakantiewoning. Daarnaast staat dit chalet op een prachtige plek op Vakantiepark Het Lierderholt. Dat betekent dat je altijd heerlijk vakantie kunt vieren op de Veluwe. 

stacaravan kopen of chalet kopen?

Ruim aanbod ocassions

Naast nieuwe chalets biedt Willemsen Chalets ook een ruim aanbod occasions aan. Deze chalets zijn gebruikt, maar niet minder mooi of luxe dan een nieuw chalet. De chalets beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt om hier jouw ideale vakantiewoning van te maken. Je kunt dus altijd met een gerust hart naar de vakantiewoning toegaan, je zult altijd het gevoel hebben dat je thuis komt. Een chalet kopen is écht fijn!

Vermaak vanuit je chalet

Als je een chalet hebt gekocht, dan begint het grote genieten. En hoe kun je dat beter doen dan door leuke activiteiten te ondernemen. Precies om die reden biedt onze partner Veluwsfeetje.nl de allerleukste activiteiten op de Veluwe aan. Zo kun je bijvoorbeeld een hele leuke huifkartocht ondernemen. Ga met de hele familie de kar in en ontdek hoe mooie de Veluwe is. Of ga gezellig met vrienden of vriendinnen een High Wine doen. Proef de lekkerste wijnen en nuttig daarbij heerlijke hapjes. Zoals je ziet, er is genoeg te doen op de Veluwe vanuit je chalet. Wanneer ga jij een chalet kopen?

Koop nu een mooi chalet

Wil je verzekerd zijn van een mooi chalet? koop dan nu een chalet bij Willemsen Chalets, en verzeker jezelf van jouw eigen vakantiewoning. Bekijk nu hier het aanbod nieuwe stacaravans of klik hieronder om het aanbod occasions te zien.

Ocassion chalet kopen

Verken de Veluwe vanuit je chalet

Als je een chalet gaat kopen, dan is het prettig als deze in een mooie omgeving staat. En dat is het geval met onze chalets. Een chalet kopen bij Willemsen Chalets geeft je namelijk de mogelijkheid om prachtig op de Veluwe te staan. Midden in de natuur.  Maak schitterende wandel- en fietstochten door uitgestrekte bossen, betoverende heidevelden en pittoreske dorpjes. Ontdek de rijke flora en fauna van het Nationaal Park De Hoge Veluwe of breng een bezoek aan het historische stadje Apeldoorn met zijn koninklijke paleis Het Loo. Ook voor de cultuurliefhebbers is er genoeg te zien, zoals het Kröller-Müller Museum met zijn indrukwekkende collectie moderne kunst en de prachtige historische stadskern van Harderwijk. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven in deze veelzijdige regio.

Hoe recreëer je op de Veluwe?

Wij, van Willemsen Chalets, vertellen je graag over hoe je het beste kan recreëren op de Veluwe. Onder andere het winterklaar maken van de stacaravan komt aan bod, maar ook het onderhouden van je stacaravan. Benieuwd naar welke tips wij jou allemaal meegeven? Bekijk hier al onze tips voor recreëren op de Veluwe.

Eigen vakantiehuis 2023

Wilt u in 2023 verblijven in een vakantiehuis op Vakantiepark Het Lierderholt? Ook dan geniet u van alle rust, ruimte en vrijheid. Uw kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen en klimmen in de speeltoestellen, en u kunt ook uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op Vakantiepark Het Lierderholt. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een eigen vakantiehuis kopen op de Veluwe in 2023. Dan kijken we vervolgens samen naar de mogelijkheden!

Contact 

Willemsen Chalets & Stacaravan
Spoekweg 49 
7361 TM Beekbergen
(055) 506 14 58
info@willemsenchalets.nl