Snel naar
Menu

Stacaravan Veluwe kopen?

Dan bent u bij Willemsen Chalets aan het juiste adres. Met aanbod uit nieuwe, jong gebruikte en occasions zit er voor iedereen een mooie koop optie bij. Bent u er klaar voor om van uw eigen plekje op de Veluwe te gaan genieten?

Nieuwe stacaravan kopen

Willemsen Chalets wil iedereen de mogelijkheid bieden een eigen stacaravan Veluwe te kopen. En dat doen ze door nieuwe chalets volledig op maat en naar eigen idee te bouwen. Zo kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, en dan zorgen wij dat daar een bijpassende stacaravan bij ontwerpen. Voor het aankopen van een nieuwe stacaravan kunt u altijd, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Stacaravan Veluwe

Occasions 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een gebruikte stacaravan aan te schaffen. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen. Want als u een eigen tweede thuis op de Veluwe wilt hebben, dan kunt ie die bij ons kopen. De stacaravans zijn allemaal in particulier bezit. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de huidige eigenaar, om zo tot een overeenkomst te kunnen komen. De stacaravans en chalets die hier worden aangeboden zijn allemaal gekeurd door een onafhankelijke organisatie en geschikt bevonden voor de verkoop.

Jong gebruikte stacaravan Veluwe

Waar de occasions in particulier bezit zijn, zijn de zeer jong gebruikte stacaravans in het bezit van Willemsen Chalets. Deze chalets zijn vaak erg scherp geprijsd, en staan op een volledig aangelegde jaarplaats (huur). Zo kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs genieten van uw eigen plekje in uw stacaravan Veluwe.

Koop nu uw stacaravan Veluwe

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan snel op de website en zoek een stacaravan Veluwe uit die bij u past. Gegarandeerd dat er iets voor u bijzit.

Aanbod nieuw Aanbod occasions aanbod jong gebruikt