Snel naar
Menu

Stacaravan Veluwe kopen?

Dan bent u bij Willemsen Chalets aan het juiste adres. Met aanbod uit nieuwe, jong gebruikte en occasions zit er voor iedereen een mooie koop optie bij. Bent u er klaar voor om van uw eigen plekje op de Veluwe te gaan genieten?

Nieuwe stacaravan kopen

Willemsen Chalets wil iedereen de mogelijkheid bieden een eigen stacaravan Veluwe te kopen. En dat doen ze door nieuwe chalets volledig op maat en naar eigen idee te bouwen. Zo kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, en dan zorgen wij dat daar een bijpassende stacaravan bij ontwerpen. Voor het aankopen van een nieuwe stacaravan kunt u altijd, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Stacaravan Veluwe

Occasions 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een gebruikte stacaravan aan te schaffen. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen. Want als u een eigen tweede thuis op de Veluwe wilt hebben, dan kunt u die bij ons kopen. De stacaravans zijn allemaal in particulier bezit. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de huidige eigenaar, om zo tot een overeenkomst te kunnen komen. De stacaravans en Arcabo chalets die hier worden aangeboden zijn allemaal gekeurd door een onafhankelijke organisatie en geschikt bevonden voor de verkoop.

Jong gebruikte stacaravan Veluwe

Waar de occasions in particulier bezit zijn, zijn de zeer jong gebruikte stacaravans in het bezit van Willemsen Chalets. Deze chalets zijn vaak erg scherp geprijsd, en staan op een volledig aangelegde jaarplaats (huur). Zo kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs genieten van uw eigen plekje in uw stacaravan Veluwe.

Tips voor recreëren op de Veluwe

Wanneer u kiest voor een chalet op de Veluwe, komt er soms meer bij kijken dan u wellicht zou denken. Om zo lang mogelijk te genieten van uw tweede huis, vindt u verschillende tips op onze website. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan als u bijvoorbeeld een tijdje niet bent geweest. Denk aan het winterklaar maken van uw chalet, het lenteklaar maken, onderhoud en diverse werkzaamheden. Bovendien vindt u op onze pagina ook een overzicht van tips voor recreëren op de Veluwe. Denk aan dierentuinen, kastelen, musea en natuurlijk het grootste natuurpark van Nederland. Nationaal Park De Hoge Veluwe!

Wist u dat je uw aangeschafte chalet gemakkelijk kunt stallen op Vakantiepark Het Lierderholt? Dit mooie vakantiepark midden op de Veluwe is dé plek om jouw chalet te huisvesten. Het park biedt de beste faciliteiten en voorzieningen. U kunt uzelf hier dus altijd vermaken!

Stacaravan en chalet winterklaar maken

Bent u van plan bent om uw stacaravan of chalet winterklaar te maken, begin dan als eerst met het aftappen van de watervoorziening. Hierdoor voorkomt u schade en zullen de leidingen niet kapotvriezen. Gaat u dit niet lukken voordat de vorstperiode begint? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Vakantiepark Het Lierderholt. Bent u benieuwd naar hoe u het beste uw stacaravan of chalet winterklaar kan maken? Wij hebben alle tips voor u op een rijtje gezet. Bekijk hier alle tips om uw stacaravan of chalet winterklaar te maken. 

Willemsen Chalets: alles voor een eigen vakantieplek

Wij zijn sub-dealer van diverse merken stacaravans en chalets. Bij ons kunt u dan ook hoge kwaliteit verwachten en goed uitziende accommodaties. Wij voorzien voornamelijk (toekomstige) gasten van Vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen. Mocht u uw chalet ergens anders op de Veluwe geplaatst willen hebben, dan is dat ook zeer zeker mogelijk. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

Activiteiten in de omgeving

Vanuit uw stacaravan op de Veluwe kan je gemakkelijk de leukste activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld een bezoek aan een van de dierenparken die u op de Veluwe kunt vinden. Bezoek bijvoorbeeld de Apenheul, of ga langs bij Burgers Zoo. Ook kunt u naar het Openluchtmuseum of een bezoekje brengen aan Paleis het Loo. Kortom, u kunt allerlei leuke dingen doen vanuit uw stacaravan op de Veluwe.

Koop nu jouw stacaravan Veluwe

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan snel op de website en zoek een stacaravan Veluwe uit die bij u past. Gegarandeerd dat er iets voor u bijzit. Door een stacaravan te kopen heeft u straks een vakantiehuis op de Veluwe waar menig mens jaloers op is!

Aanbod nieuw Aanbod occasions aanbod jong gebruikt