Snel naar
Menu

Zoek je een mooie stacaravan in Gelderland?

Ben je op zoek naar een stacaravan in Gelderland en wil je niet te veel betalen? Kom dan naar Willemsen Chalets, in Beekbergen. Willemsen Chalets biedt verschillende mooie chalets en stacaravans aan om jouw vakantie net dat beetje extra te geven. Met keuze uit nieuwe, gebruikte en jong gebruikte chalets zit er voor iedereen en voor elk budget een mooie stacaravan in Gelderland bij!

Een nieuwe stacaravan in Gelderland kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe stacaravan in Gelderland? Kijk dan eens bij de Nieuwe Chalets van Willemsen Chalets. Hier zie je een overzicht van de nieuwe chalets. Zo heb je op dit moment keuze uit een mooie Carabuild Marquise en een Woodgalow Chalet. Beide chalets zijn voorzien van de belangrijkste ruimtes, zoals slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer. Je kan in deze chalets heerlijk genieten van je vakantie.

Bekijk hier de nieuwe chalets

Stacaravan Gelderland kopen

Gebruikte stacaravans

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gebruikte stacaravan. Onze gebruikte stacaravans zijn allemaal goed verzorgd en voldoen aan alle eisen. En daarnaast zijn ze een stuk voordeliger dan de nieuwe chalets. Zo kun je voor een hele mooie prijs een goede, mooie stacaravan in Gelderland kopen. De meeste stacaravans staan te koop op Vakantiepark Lierderholt in Beekbergen op de Veluwe. Door een stacaravan als vakantiehuis te kopen op de Veluwe vier je het hele jaar door vakantie

Bekijk hier de gebruikte chalets

Hou onderhoud je je stacaravan?

Als je een stacaravan in Gelderland hebt gekocht, is het belangrijk dat je deze goed onderhoud. Zo moet je hem goed schoonhouden en moet je ervoor zorgen dat je de kachel, CV-ketel of geiser ieder jaar even laat schoonmaken. Verf ook regelmatig je caravan, want dit voorkomt eventuele gevolgschade. Zo zorg je ervoor dat je altijd warm zit. Daarnaast is het belangrijk dat je de dakgoten schoonhoudt. Bladeren kunnen de dakgoot makkelijk verstoppen, wat weer kan zorgen voor lekkage. Het is dus belangrijk dit goed in de gaten te houden. Ten slotte is het verstandig om elk jaar even te kijken of de kitranden rondom de stacaravan nog goed zijn en om regelmatig te kijken of de onderkant van jouw stacaravan in Gelderland goed ventileert. Zo voorkom je dat de vloer vochtig wordt.

De stacaravan lente- en winterklaar maken

Je moet er ook voor zorgen dat jouw stacaravan of vakantiehuis voor de winter winterklaar gemaakt is en voor de lente lenteklaar. Zo voorkom je schade en slijting aan je stacaravan. Benieuwd hoe je dit moet doen? Klik op onderstaande links en ontdek wat je kan doen!

Stacaravan in Gelderland winterklaar maken Stacaravan in Gelderland lenteklaar maken

Jouw ideale stacaravan in Gelderland

Ben je op zoek naar een stacaravan in Gelderland en wil je niet te veel betalen? Kom dan naar Willemsen Chalets bij Beekbergen. Wij bieden verschillende mooie chalets en stacaravans aan om jouw vakantie net dat beetje extra te geven. Met keuze uit nieuwe, gebruikte en jong gebruikte chalets, hebben we voor iedereen en elk budget een mooie stacaravan in Gelderland. Of je nu kiest voor een nieuwe stacaravan of een goed verzorgde gebruikte stacaravan, je geniet het hele jaar door van jouw vakantie op de Veluwe. Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale stacaravan in Gelderland bij Willemsen Chalets!