Snel naar
Menu

Een eigen stacaravan? Vier redenen om er één te kopen

Op zoek naar een eigen stacaravan, maar je twijfelt nog? Hieronder geven wij vier redenen waarom je er juist wel één zou moeten aanschaffen.  Aan het einde van dit artikel zijn je twijfels gegarandeerd weg.

Een eigen stacaravan geeft je vrijheid

Wil je even weg uit alle drukte van het dagelijkse leven? Zomaar en spontaan weg met het gezin of met vrienden? Zin om een weekend te gaan fietsen of wandelen? Of is het tegen de voorspellingen in onverwachts prachtig weer? Een eigen vaste plek biedt je de mogelijkheid erheen te gaan wanneer je wilt. Het geeft je een stuk vrijheid.

Je hoeft nergens last-minute te zoeken naar beschikbare plaatsen. Je hoeft ook niet rond te bellen naar vakantieparken want jij pakt direct je spullen in en vertrekt naar jouw eigen tweede huisje. Hiermee bespaar je veel last-minute stress, kostbare en vooral verloren tijd.

Het kopen van een stacaravan geeft je de vrijheid om er heen te gaan wanneer je zin hebt, maar ook om niet te gaan. Toch slecht weer of je hebt uiteindelijk toch geen zin om weg te gaan? Dan blijf je lekker thuis, waar je normaal gesproken toch maar gaat omdat je al betaald hebt.

Alles tot je beschikking in jouw eigen tweede huis

Een eigen stacaravan biedt je ook veel gemak. Spullen vergeten? Dat geeft niet want er je hebt er altijd spullen op voorraad, omdat de caravan van jou is. Meestal is het aan het einde van het weekend of vakantie weer een klus om alles in te pakken, maar bij een eigen stacaravan hoeft dit niet.

Laat lekker alles liggen. Je hoeft niet meer na te denken wat je mee wilt nemen of een dubbele check te doen of je alles bij je hebt wanneer je weer op het punt staat van vertrekken. Hierdoor heb je geen stress en ga je lekker op vakantie, maar net zo gemakkelijk ook weer weg. Ideaal!

Een eigen chalet

Kom écht tot rust op jouw eigen plek

Bij het kopen van een eigen stacaravan mag jij kiezen waar jij heem wilt laten neerzetten. Zoek jij rust? Dan plaats je hem op de Veluwe tussen het bos in en geniet van de natuur en kom volledig tot rust. Geen verkeer of mensen om je heen en geniet van de vogelgeluiden en van de stilte. Een eigen plek houdt in dat je ook privacy hebt en geen rekening met andere hoeft te houden. Trek je terug op jouw eigen terrein en je kan doen wat je wilt. Een eigen vertrouwde omgeving waardoor je echt volledig tot rust komt.

Jouw eigen luxe stacaravan

De luxe die je krijgt bij het kopen van een stacaravan is dat jij beschikking hebt tot spullen die echt van jou zijn. Een goed nachtrust? Je hebt jouw eigen bed met matras en kussens tot je beschikking. Lekker je wekelijkse serie kijken op de televisie? Ontspan heerlijk in jouw eigen favoriete stoel en kijk naar jouw eigen grote televisie.

Twijfel weg?

Enthousiast geworden en bereid om een eigen stacaravan te kopen? Wij van Willemsen Chalets zijn een sub dealer van verschillende top merken van chalets en stacaravans. Wij werken samen Diamant mobiele bungalows van Klein Paradijs. Een merk wat staat voor kwaliteit, strakke designs en geweldige voorwaarden. Wij verkopen zowel nieuwe, als op maat en occasions.

Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor als je nog wat meer informatie wilt. Wacht niet te lang want onze stacaravans zijn snel weg en zorg ervoor dat jij de nieuwe eigenaar wordt!

Neem hier contact met ons op