Snel naar
Menu

Chalet te koop bij Hoenderloo

Centraal gelegen op de Veluwe ligt Hoenderloo, de perfecte uitvalsbasis voor natuur- en kunstliefhebbers, fietsers, wandelaars en iedereen die op zoek is naar rust. De bossen in en om Hoenderloo laten je versteld staan van de diversiteit en prachtige kleuren. Een heerlijke plek voor een tweede huis! Wij hebben de ideale chalet te koop vlakbij Hoenderloo.

De chalets en stacaravans kunnen op een jaarplaats op Vakantiepark het Lierderholt worden geplaatst. Het zijn ruime jaarplaatsen van circa 220m2 en het park is het hele jaar geopend. Uiteraard kan je gebruik maken van alle faciliteiten als verwarmde zwembaden, het animatieprogramma, speeltuinen, voetbalveld en nog veel meer... Kortom, een chalet kopen bij Hoenderloo op de Veluwe laat je het hele jaar genieten!

Hebben wij ook jouw ideale chalet te koop bij Hoenderloo?

Kijk ook in ons complete aanbod aan occasions of nieuwe accommodaties. Wellicht hebben wij jouw ideale chalet of stacaravan te koop. Heb je vragen en/of wensen? Neem dan gerust contact met ons op om deze te bespreken. Wie weet ben je dan binnenkort de eigenaar van eem eigen chalet vlakbij Hoenderloo.

Contact

Chalet te koop Hoenderloo

Chalet te koop Hoenderloo: bekijk de mogelijkheden.

Bij Willemsen Chalets zijn er een heleboel mogelijkheden als het aankomt op een chalet te koop bij Hoenderloo. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit nieuwe, jong gebruikte of occasion chalets. Deze chalets zijn allemaal nog in goede staat, maar verschillen wel qua prijs. De occasions worden aangeboden door particulieren, en de nieuwe en jong gebruikte chalets door onszelf. Zo is er voor iedere prijsklasse een goede oplossing mogelijk. Benieuwd geworden naar het aanbod van chalets te koop in Hoenderloo? Kijk dan even op onze tarieven pagina of verkoop pagina voor meer informatie