Snel naar
Menu

Voorwaarden

Om Vakantiepark Het Lierderholt voor iedereen iedereen leuk, gezellig en netjes te houden, hebben wij een aantal aanvullende regels op de RECRON-voorwaarden voor vaste plaatsen voor u opgesteld met betrekking tot uw jaarplaats:

 1. Permanente bewoning is niet toegestaan. Ook tijdelijke bewoning i.v.m. familieomstandigheden of verhuizingen etc. zijn niet toegestaan (mits in overleg).
  Dit om de goede gemoedelijke vakantiesfeer op Vakantiepark Het Lierderholt te behouden. Bij vermoeden van overtreding van deze regel behoudt Het Lierderholt het recht om de huur van het kavel op te zeggen. Ook verhuur van uw accommodatie anders dan voor recreatief gebruik is niet toegestaan.
 2. Als u uw accommodatie verhuurt, dan moet u de contactgegevens van de huurder altijd bekend maken bij onze receptie.
 3. De hoofdhuurder is altijd aansprakelijk voor zijn gasten en/of huurders.
 4. In het kader van bovenstaande is inschrijven bij de gemeente Apeldoorn op het adres van Het Lierderholt niet toegestaan.
 5. Onderverhuren aan of huisvesten van werknemers al dan niet buitenlands is niet toegestaan.
 6. Een schuur mag niet groter zijn dan 2 x 3 meter.
 7. Een aanbouw mag niet groter zijn dan 1,5 x 2 meter.
 8. Aan een wintervaste voortent zijn geen maten verbonden.
 9. Hekken om uw plaats zijn toegestaan, echter van groen gaas en niet hoger dan 60 cm en bovendien dienen zij achter de groenafscheiding te staan. Alle andere vormen van hekwerken en schuttingen dienen bij overdracht te worden verwijderd.
 10. Coniferen zijn i.v.m. brandveiligheid niet toegestaan op Het Lierderholt. Eén conifeerachtige: de Taxus is wel toegestaan. Er zijn legio andere bomen, struiken en planten die ook zijn toegestaan.
 11. Grote opblaaszwembaden, jacuzzi's etc. zijn i.v.m. de veiligheid niet toegestaan.
 12. Zelf 'klussen' aan gasleidingen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel moet uw chalet of stacaravan opnieuw gekeurd worden.

Al deze regels lijken misschien ernstiger dan dat ze zijn, maar wij werken eraan uw vakantiebestemming zo mooi en gemoedelijk mogelijk te houden.
Als iedereen daaraan z'n steentje bij draagt staat Het Lierderholt garant voor een onvergetelijke tijd op de Veluwe!

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent. Op de website van de ANWB worden de voordelen van onze voorwaarden duidelijk verwoord. RECRON heeft vijf verschillende sets voorwaarden ontwikkeld: voor vaste plaatsen, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen, vakantieverblijven en groepsaccommodaties.

Als u vragen en/of opmerkingen over één of meerdere regels heeft dan kunt u altijd terecht bij onze receptie. U kunt de receptie bereiken op het telefoonnummer: 055 506 14 58 of stuur een email naar: info@lierderholt.nl.