Snel naar
Menu

Bij ons staat een schitterende en luxe stacaravan op de Veluwe te koop!

Wij hebben voor jou een prachtige en luxe stacaravan op de Veluwe te koop! Ben je op zoek naar comfort, ruimte en een prachtige omgeving in combinatie met heel veel vakantieplezier? Dan ben jij Willemsen Chalets aan het goede adres!

Met een eigen stacaravan op de Veluwe kan je samen met jouw gezin of vrienden komen genieten wanneer jullie maar willen, heerlijk! Wil je lekker bijkomen of heb je zin in juist wat actie en leuke activiteiten tijdens de vakantie? Op de Veluwe is er voor iedere vakantieganger wat wils! Ben je al nieuwsgierig? Dan kan je hieronder ons aanbod bekijken!

Bekijk hier ons aanbod

Schitterende stacaravans op de Veluwe te koop 

Overweeg je een stacaravan op de Veluwe te kopen? Lees je dan goed in of vraag advies bij ons. Er zijn namelijk veel verschillende soorten stacaravans op de Veluwe te koop bij ons! Zo verkopen wij nieuwe stacaravans, maar ook hebben wij occasions en jong gebruikte stacaravans te koop staan. 

Koop een nieuwe stacaravans op de Veluwe

Lekker op vakantie wanneer jij maar wilt? Dat klinkt toch goed! Op het Lierderholt staan diverse stacaravans op de Veluwe te koop. Regelmatig verkopen wij nieuwe chalets op nieuwe kavels. Wij verkopen alleen luxe chalets van kwalitatieve merken uit Nederland en Engeland. Ben je nieuwsgierig? Je bent altijd van harte welkom om te komen kijken naar jouw eigen tweede (t)huis!

Gebruikte chalets en stacaravans

In ons aanbod hebben wij niet alleen nieuwe stacaravans en chalets staan, maar ook Occasions. Regelmatig staan er op Vakantiepark het Lierderholt chalets en stacaravans op de Veluwe te koop. Dus als u op zoek bent naar een vakantiewoning in Gelderland, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bij staat er mooie, luxe witte stacaravan op de Veluwe te koop

Laat de vakantie maar beginnen!

Krijg jij ook al helemaal de vakantiekriebels bij de gedachten aan het kopen van een eigen stacaravan of chalet? Het hele seizoen kan je genieten van je eigen accommodatie op een van de mooiste plekken op de Veluwe. Even een dag van het park af? De omgeving biedt je het hele jaar door ontspanning en veel vakantieplezier! Waarrom nog wachten met het kopen van een vakantiehuis op de Veluwe? 

Een nieuwe chalet of een occasion?

Wil je een nieuwe chalet kopen of een occasion? Onze chalets staan bekend om hun hoge kwaliteit materiaalgebruik. Perfecte afwerking, verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. In een Chalet voel je je snel thuis.  Een Chalet staat garant voor een echte vakantiebelevenis!

Een zeer luxe occasion stacaravan op de Veluwe te koop

Bij ons staan op maat gemaakte stacaravans op de Veluwe te koop

Naast dat een eigen stacaravan alleen al heerlijk is om even in tot rust te komen en het je de mogelijkheid biedt om erheen te gaan wanneer je maar wilt, biedt je eigen stacaravan ook veel gemak. Je hoeft niet elke keer spullen mee te nemen en is het geen enorme klus om aan het einde van het weekend of vakantie weer alles in te pakken.

Met een eigen stacaravan hoef je er geen rekening mee te houden, je kan lekker alles laten liggen. Dat is toch heerlijk, niet meer na te hoeven denken wat je mee wilt nemen of een dubbele check te doen? Een eigen stacaravan als vakantiehuis kopen op de veluwe is echte luxe! 

De tarieven van onze jaarplaatsen

Onze jaarplaatsen zijn gemiddeld 220 groot, dus ruimte genoeg om optimaal te genieten van uw welverdiende vakantie op de Veluwe. Op onze tarieven pagina vindt u de prijslijsten, inclusief eventuele meerprijs voor een hoger Ampère stroom, of parkeergeld voor een 2e auto.

Voor meer informatie over de tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verschaffen de meest recente informatie en beantwoorden graag uw vragen!

Bekijk onze tarieven

De schitterende omgeving van de Veluwe

Een eigen stacaravan op de Veluwe is natuurlijk geweldig, maar er zijn een aantal tips die we je onder de aandacht willen brengen. Zo ben je goed voorbereid en blijft er meer tijd over om van de vakantie te genieten.

Vanuit je stacaravan op de Veluwe kun je de leukste uitstapjes plannen. Bijvoorbeeld een bezoek aan Apeldoorn en Arnhem. In Apeldoorn kun je de Apenheul bezoeken. Deze dierentuin is gespecialiseerd op apen, waarvan er sommigen ook vrij rondlopen.

Daarnaast kun je in Apeldoorn, als je met het gezin op vakantie bent, naar de Julianatoren in Apeldoorn. Dit familiepretpark is dé plek om lekker te genieten met jou en je gezin. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk onze tips voor de Veluwe. 

Een uitstapje naar Arnhem

Ook in Arnhem kun je vanuit je stacaravan de leukste dag beleven. De stad is ideaal om lekker te shoppen. Er zijn veel leuke winkelstraatjes en je kan er eindeloos rondwandelen. Maar ook voor een gezellig terrasje zit je in deze stad aan het juiste adres.

Met een redelijk rijk uitgaansleven kun je hier ook in de avonduren goed terecht. Dus wil je genieten van deze steden? Wij hebben altijd een stacaravan Veluwe te koop voor jou!

Informeer naar onze stacaravans op de Veluwe

Heb je nog vragen over de jaarplaatsen, occasions, over een bepaalde chalet of overweeg je een stacaravan op de Veluwe te kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Je kan ons direct bellen via (055) 506 14 58, ons contactformulier invullen of stuur gerust een mailtje naar info@willemsenchalets.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen. 

Willemsen Chalets & Stacaravans
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen