Snel naar
Menu

Een tweedehands chalet kopen

Wil je graag weten welke tweedehands chalet wij aanbieden? Als sub-dealer van verschillende tweedehands chalets en stacaravan vindt je bij ons opties met of zonder kavel. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomchalet als tweede woning. 

Kwalitatief chalet te koop op de Veluwe?

Ben je op zoek naar een mooi chalet op de Veluwe? Er staat altijd wel een tweedehand chalet te koop op onze website. Door een samenwerking met Diamant mobiele bungalows van Klein Paradijs vind je bij ons de meeste kwalitatieve chalets. Bij overname van een occasion of jong gebruikt chalet staat deze vaak op Vakantiepark Het Liederholt. Wil je toch liever je tweedehands stacaravan of chalet verplaatsen naar een andere plek op de Veluwe? Dan helpen we je hier uiteraard ook graag mee verder. 

Bekijk occasions

Vakantiepark Het Liederholt

De kans is groot dat je je tweedehands chalet op de Liederholt laat staan. Graag laten we je weten waarom het echt gezellig is om hier een jaarplaats te hebben met een tweedehands chalet! Je hoeft je absoluut niet te vervelen op het vakantiepark Liederholt. Naast de mooiste chalets hebben ze hier een tof recreatieprogramma voor jong en oud. Wanneer je kinderen hebt is het goed om te weten dat je maar liefst 15 speeltuinen tegenkomt op het park. Als kers op de taart heeft het Liederholt ook een heerlijk verwarmd zwembad. Met 20 meter breedte en een glijbaan van 80 meter kunnen jong en oud zich hier ook prima vermaken. 

Onderhoud chalet

Voordat je een tweehands chalet gaat kopen is het goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken na aankoop. Als je je best doet om elk jaar seizoensgebonden en standaard onderhoud te doen, dan is de kans groot dat hij wel 10 jaar langer meegaat. Lees hieronder alle tips om zolang mogelijk te genieten van jouw tweedehands chalet!

Winterklaar maken

Lenteklaar maken

Standaard onderhoud

Externe partijen inzetten