Snel naar
Menu

Tips voor het onderhoud van uw chalet of stacaravan

Wanneer u in het bezit bent van een chalet of stacaravan is het raadzaam deze goed te onderhouden. Feiten bewijzen dat een goed onderhouden chalet of stacaravan gemiddeld 10 jaar langer mee gaat.

  • Laat ieder jaar de kachel, geiser of cv-ketel van uw chalet of stacaravan schoonmaken door een erkend installateur. Wij hebben zeer scherpe collectieve prijzen bedongen voor deze werkzaamheden, meer informatie kunt u krijgen bij de receptie van Vakantiepark Het Lierderholt. Let op: het schoonmaken en onderhouden van uw kachel, geiser of cv-ketel is verplicht voor uw verzekering!
  • Verwijder regelmatig bladeren en dennennaalden uit uw dakgoten. Wanneer regenwater niet kan weglopen, dan kruipt het water onder uw dakbedekking en krijgt u lekkage.
  • Controleer iedere 2 à 3 jaar de kitnaden rondom en in uw chalet of stacaravan. Na verloop van tijd droogt kit uit en verliest het zijn elastische werking. Vervolgens wordt de kit poreus en gaat vocht doorlaten.
  • Zorg ervoor dat uw caravan ook aan de onderkant goed ventileert, zodat de bodem van de chalet of stacaravan niet vochtig kan worden. Controleer dit regelmatig door met een zaklamp onder uw chalet of stacaravan te kijken.