Snel naar
Menu

Arcabo chalets, zowel nieuw als occasion

Ga je voor luxe, comfort en ruimte? Kies dan voor één van de Arcabo chalets. Deze prachtige chalets geven het echte vakantiegevoel, maar met alle luxe van thuis. In ons aanbod aan occassions vind je al een Arcabo chalet voor slechts € 24.000,-. Dit chalet is o.a. voorzien van een aanbouw, badkamer, twee slaapkamers, complete keuken, ruime living en eethoek. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Bij wie koop je een Arcabo chalet?

Willemsen chalets en stacaravans is sub-dealer van verschillende merken chalets en stacaravans, waaronder de Arcabo chalets. We zijn nauw verbonden aan Vakantiepark het Lierderholt in Beekbergen, maar wil je jouw Arcabo chalet ergens anders op de Veluwe geplaatst hebben, dan is dat natuurlijk ook te realiseren. Wat betreft de chalets werken wij samen met Diamant mobiele bungalows van Klein Paradijs. Een gerenomeerd merk chalets dat staat voor kwaliteit, een perfecte afwerking en een goede garantie.

Ook een van de Arcabo chalets kopen?

Elke dag een heerlijk vakantie gevoel en komen en gaan wanneer je dat maar wil... een eigen tweede (t)huis op de Veluwe klinkt als een droom, maar wij kunnen het werkelijkheid maken. Zie jij een van deze comfortabele chalets ook wel zitten als eem tweede (t)huis? Goede keuze! Wij helpen je graag verder bij de aankoop.

Aanbod nieuw Aanbod occasions

arcabo chalets

Uw eigen chalet op de Veluwe

De Arcabo Chalets zijn zeer geliefd. Zo ook op de Veluwe. Bent u op zoek naar een eigen Arcabo Chalet? Droomt u al van de rust en de natuur van de prachtige Veluwe vanuit uw eigen Chalet? Dan bent u vast en zeker met regelmaat op zoek naar dat ene bijzondere verkoopbord: Chalet te koop Veluwe! Naast de zeer geliefde Arcabo chalets zijn er natuurlijk ook andere merken. Neem eens contact  op voor meer informatie over ons aanbod.