Snel naar
Menu
Terug naar overzicht

Zeer ruim L chalet

Dit ruime L chalet staat op kavel 460 op het Lierderholt in Beekbergen op de Veluwe.

Dit ruime chalet staat op kavel 460 op Het Lierderholt in Beekbergen op de Veluwe. Een mooi park voor jong en oud, met veel faciliteiten en een prachtige omgeving.

Het chalet is geïsoleerd, met kunststof en hardhouten ramen in de kleuren groen en wit met dubbelglas.

Door de bestrating heeft het chalet een onderhoudsarme tuin. Er zijn twee bloemborders en een ruim houten tuinhuisje, handig voor fietsen en gereedschap etc.

Via de gang van het chalet kom je in alle ruimtes. Ga je naar links dan kom je in de grootste slaapkamer. Ga je rechtdoor dan kom je in de tweede slaapkamer, waar gemakkelijk twee bedden kunnen staan. Ga je vanuit de kleine slaapkamer naar links dan kom je bij de volledig betegelde badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

Vanaf de badkamer kom je bij de ruime eetkamer/woonkamer met twee openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken. Hier vind je o.a. een gasstel, combi-oven, ruime koelkast en vrieskist en een wasmachine plus de goed onderhouden CV-ketel. Overal in het chalet ligt laminaat.

Als extra ruimte is er een wintervaste voortent om ook bij iets minder weer lekker buiten te kunnen zijn. Deze is ook te gebruiken als extra overnachtingsplaats of opslag.

Prijs: 30.000,-
Bijkomende kosten: 1.275,- infrakosten

Informatie aanvragen »