Fantastisch onderhoudsvrij chalet

Dit chalet staat op een schitterend aangelegd kavel, nummer 483 op het Lierderholt in Beekbergen ... meer info

17.450-

Luxe stacaravan

Deze stacaravan staat op kavel 448 op het Lierderholt. meer info

21.500,-

Woodgalow 1100 & 1200 Grafiet

Deze schitterende chalets zijn de trend van dit moment! Strakke lijnen, veel licht en moderne ... meer info

39.000,-

Eekhoorn
Foto hert

Unieke kavels op de Veluwe!

Op dit moment wordt het Lierderholt uitgebreid met vaste jaarplaatsen voor chalets.
De nieuwe kavels zijn ruim 300 m2 groot en zijn voorzien van alle moderne infrastructuur.

Deze kavels zijn werkelijk uniek! Ze liggen aan de bosrand, op een heuvel en bieden u daardoor het mooiste uitzicht van de wereld.

Op de kavels mogen alleen maar nieuwe chalets worden geplaatst van Willemsen chalets en stacaravans of van Klein Paradijs.

Van de eerste 8 kavels zijn er nog:   1 Beschikbaar

 

Welkom bij Willemsen Chalets & Stacaravans

Even voorstellen...

Willemsen chalets en stacaravans, de naam zegt het al, wij zijn sub -dealer van verschillende merken chalets en stacaravans. Wij zijn er voornamelijk voor gasten of toekomstige gasten van Vakantiepark het Lierderholt in Beekbergen, maar wilt u uw caravan of chalet ergens anders op de Veluwe geplaatst hebben is dat natuurlijk ook te realiseren. Voor wat betreft de chalets werken wij samen met Diamant mobiele bungalows van Klein Paradijs. Een gerenomeerd merk chalets dat staat voor kwaliteit, een perfecte afwerking en een goede garantie. Zoals de naam al zegt bent u bij ons natuurlijk ook aan het goede adres voor een stacaravan, wat dacht u van merken als Sunseeker, Atlas, Bk - bleubird, Nordstar, Santana, Ascot, Boston etc.

Regelmatig hebben wij op Vakantiepark het Lierderholt nieuwe en gebruikt caravans en chalets te koop staan, met of zonder huur kavel. Kijkt u eens rustig op onze website, hierop vindt u ons actuele aanbod... wie weet zit u straks zelf op onze mooie Veluwe in uw eigen tweede huisje.

Veel Plezier!

Volg ons op Twitter